Het Meer, type Dagpauwoog € 299.000 - € 324.500 v.o.n.

8271 LK IJsselmuiden
Foto's
Kenmerken
Omschrijving
Type woningen
Contact

Start bouw van kavelnummer 515 en 516 voorjaar 2017!!

Wonen op zijn mooist…
Eigenlijk is er geen mooiere plek om te wonen dan in Het Meer. De ruime woningen en grotere kavels rond het Meerveld en de groene zomen kennen een landschappelijk karakter. Ze bieden zicht over water en groene weiden. Daarachter komen woningen in prachtige buurten, met die voor IJsselmuiden zo typisch dorpse uitstraling. De hofjes en kromme straten, de leuke geveltjes en speels geschakeerde huizen ogen vaak verrassend en zorgen steeds voor afwisseling. De wilgen, leilindes en de groen metalen hekken en hagen rond riante voortuinen zorgen juist voor harmonie en een knus karakter. Alles wat IJsselmuiden zo mooi maakt, vind je terug in Het Meer. In deze vriendelijk ogende dorpswijk langs de Trekvaart kan iedereen volop genieten van rust, gemoedelijkheid en van de groene en waterrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk met de kids op strooptocht gaan in de buurt, op zoek naar kleefkruid en kikkervisjes. Buurtbewoners groeten elkaar gewoon in het open Meerveld, het kloppend hart van de wijk waar straks de kinderen naar school gaan. Je boodschappen haal je even verderop in het dorpscentrum met zijn gevarieerde winkel- en voorzieningenaanbod. En in de avonduren? Dan wandel je ontspannen door de groene omgeving, langs het Ganzendiep of de IJssel, terwijl de zon zijn laatste stralen werpt over de oude Hanzestad Kampen.

Type Dagpauwoog – twee onder één kap woning met zadeldak of schilddak aan het Lijnpad en de Veerschuit:
Er zullen in de 2e fase van dit plan 8 twee onder één kap woningen, type Dagpauwoog gerealiseerd worden.
Deze twee onder een kap woningen zijn op de begane grond voorzien van een L-vormige woonkamer en half open keuken aan de achterzijde. Op de 1e verdieping bevinden zich de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar en is een open ruimte met een dakraam en biedt een uitstekende mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De woning is standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping en er zijn diverse opties zoals het uitbouwen van de woning mogelijk. De vrij-op-naam prijzen voor de twee onder een kapwoningen variëren van € 299.000, - € 324.500,-. Kavelgrootte van 245 m2 tot 300 m2

Dagpauwoog met zadeldak
  • € 299.000 - € 324.500 v.o.n.
  • 131 m2
Dagpauwoog met schilddak
  • € 314.000 - € 324.500 v.o.n.
  • 126 m2
  • Bekijk Bouwnummer 0 ong € 315.000 v.o.n. Beschikbaar

Wil je een bezichtiging aanvragen of heb je vragen over dit huis vul dan het onderstaande contact formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Let's build IT
Contact